Příměstské pobyty_ HMYZÍ DOMEČEK

Letošní novinkou tvořivého týdne byla výroba Hmyzího domečku.

Děti si během týdne dokázali vyrobit a naplnit domeček do své zahrádky pro její hmyzí návštěvníky.

DSC_1359

Během krátkých vycházek do lesa si nasbírali různé přírodniny, nechybělo ani dloubání, zatloukání kladívkem, stříhání, svazování aj. Do lesa pod Ještěd jsme se svezli tramvají, což byl pro některé děti velký zážitek(ostatně pro mne po 10 letech také, chi). V lese jsme trávili příjemný čas, stavěli domečky pro lesní skřítky, hráli hry, které si pro nás má kamarádka připravila(Danuš, moc děkuji, jsem ráda za tvůj volný čas strávený s námi). Našli jsme borůvky, houby a jiné lesní poklady, které jsme následně využili v domečkách.

Tentokrát jsme se stravovali v restauraci ČERTI NA JEŠTĚDU. Když jsme měli práci v dílně, dovezli nám čerti oběd až do dílny. Je to báječné vědět, že i dovezené jídlo může být chutné a teplé. Děkujeme provozní Andrejce za úžasnou komunikaci, určitě služby v dalších pobytech využijeme a doporučíme.

Byl to pohodový týden. Stihli jsme vyrobit hmyzí domeček, natisknout trička, vyrobit spoustu hraček pro mazlíčky, prožít neopakovatelné chvíle, jako např. poprvé stlouct domeček nebo si najít nového kamaráda. Určitě víte, že zážitky vašim dětem nikdo nevezme a já jsem moc ráda, že může být Krasohled inspirací na efektivně využitý čas a to nejen o prázdninách.

Ostatně pohoda i pozitivní atmosféra je cítit z FOTOGRAFIÍ.

Krásný zbytek léta

Pavla

 

..... a pokud nevíte kam s dětmi na konci léta, máme stále volná místa na pobyty v termínu:

V. turnus 17.8. - 21.8. 2020

1. skupina zaměřená na výrobu domečku pro panenky L.O.L. a Lps zvířátka

-možnost volby z výběru: pokojíček pro miminko, obývák, kuchyňka, hřiště, cukrárna, škola

VI. turnus 24.8. - 28.8 2020

1. skupina zaměřená na různé rukodělné techniky

-výroba drobných potřeb do školy, dekorací aj.

 

Více o pobytech, odkaz na přihlášení ZDE